Arama
Arama Sonuçları
İŞTE KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
Kastamonu Milletvekili adaylarının tam listesi
‘Hiç bir partiyi desteklemiyoruz’
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildiğini açıklamasının ardından Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’ndan “Hiç bir partiyi desteklemiyoruz. İktidar partisini zaten desteklemiyoruz bunun öyle bilinmesini istiyoruz” açıklaması yapıldı.
‘Sıfırdan başlayacağız, yine başaracağız’
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildiğini açıklamasının ardından Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı’ndan ilk açıklama geldi.
"Bu şehre ilkeli ve dürüst siyaseti geri getireceğim"
Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Cumhurbaşkanı adaylığında çekilmesinin ardından yeni bir açıklama daha yayınladı.
"Her türlü sonuç başımızın tacı"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu yazılı bir basın açıklaması yayınladı
"Bu kadar adaletsiz bir maaş dönemi olmadı"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, kamu işçi maaşlarına yapılan zammı eleştirdi. Başesgioğlu açıklamasında; "Cumhuriyet tarihinde hiç bir dönem bu kadar adaletsiz bir maaş dönemi olmamıştır" dedi.
"Meydanı siyasi şov alanına çevirdiler"
Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Cumhuriyet Meydanı önünde duran seçim araçlarına yönelik eleştirilerde bulundu.
‘Yatırımı engelleyen herkesin karşısındayız’
Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Romon Grup’un yaklaşık 2,5 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiği yeni fabrika projesinin ruhsat engeliyle karşılaşması, tepkiyle karşılandı. Kastamonu Kalkındırma Derneği (KALDER) Başkanı Tugay Civelekoğlu da, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yatırımlar noktasında büyük eksiklikleri olan Kastamonu’nun yeni yatırımları, projeleri kazanmak için elinden geleni yapması gereken bir dönemde Romon Grup’un karşılaştığı gibi engellerin bir an önce aşılmasının önemi dikkat çekti.
‘Bölünmek, yok olmaktır’
Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, ilçe başkanlığı görevinden, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.
"Yönetim Kurulu yedeklerden atamayla devam edecek"
Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, ve beraberindeki 2 kişi istifa etti.
"Buna kargalar bile gülmez"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu AK Parti'yi hedefleri üzerinden eleştirdi. Başesgioğlu açıklamasında; "Dilin kemiği yok. AKP Kastamonu vekil adayı, yüzde 70 oy bekliyor. Buna kargalar dahi gülmez.
"Allah yollarını açık etsin"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, geçtiğimiz gün Memleket Partisi'nden CHP'ye geçen Çatalzeytin Yönetimi için açıklamalarda bulundu.
Türkiye’nin konuştuğu sokak röportajına Başesgioğlu’ndan sert tepki
Memleket Partisi 1’nci sıra Milletvekili adayı Mustafa Başesgioğlu, geçtiğimiz günlerde Kastamonu’da yapılan bir sokak röportajında muhabirin sarf ettiği sözlere tepki gösterdi. Kendine Muhabir isimli Youtube kanalının Kastamonu’da yaptığı röportajda sunucunun ‘Bir daha Kastamonu’ya gelmem’, ‘Herkes suratsız’, ‘Kimse konuşmuyor’, gibi ifadeleri dikkat çekmişti.
"Takılın peşime, uçuralım şehrimizi"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu vatandaşlardan, oy desteği beklediğini açıkladı. Başesgioğlu açıklamasında; " Helal oylarınıza talibim, hesap vermeye hazırım. Takılın peşime hep beraber uçuralım dünyanın en güzel coğrafyalarından olan şehrimizi" dedi.
"Sizin paralarınız çarçur ediliyor"
Memleket Partisi Kastamonu birinci sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu'ndan billboard çıkışı geldi. Başesgioğlu, seçim dolayısıyla billboardlara asılan ilanları eleştirerek; "Bu billboardlar bedava süslenmiyor. Sizin paranızla size siyaset yapıyorlar. Sandığın başına giderken bu sizin paralarınızı nasıl çarçur edildiğini görün" dedi.
"Saray’ın bir dakika bile bu ülkeyi yönetme hakkı yoktur"
Et ve Süt Kurumu önünden uygun fiyatlı et alabilmek için sıraya giren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
‘Biz Atatürkçüyüz, o masayı dağıtırız’
Memleket Partisi İl Başkanlığı tarafından Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda 28. Dönem Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.
'Memleket' artık bu işaretle selamlayacak
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi'nin artık işareti olduğunu duyurdu. Genel Başkan Muharrem İnce'nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu paylaşımında; "Memleket Partililer 'Üç' işareti ile birbirini selamlayacak" dedi.
"Asla yol yürümeyiz!"
MEMLEKET PARTİSİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI BAŞESGİOĞLU'NDAN NET CEVAP;
"Bu bayrağı gençlere teslim edeceğiz"
Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Nasrullah Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi
Kastamonu seçime gidiyor!
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Kastamonu’daki adaylar netleşti. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Memleket Partisi, Zafer Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Genç Parti’nin yer alacağı seçimlerde adaylar; Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmek için yarışırken aynı zamanda da Cumhurbaşkanları adayları için oy isteyecek.
"İlkeli siyasetin kapılarını açacağım"
Milletvekili aday adaylığı nedeniyle, Memleket Partisi İl Başkanlığı görevinden ayrılan ve birinci sıradan Kastamonu Milletvekili adayı olan Mustafa Başesgioğlu'ndan ilk açıklama geldi.
Memleket'te adaylar belli oldu
Kastamonu’da Memleket Partisi Milletvekili adayları belli oldu.
‘Her şey Türkiye'yi sevmekten ibaret’
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, 100 bin imzaya ulaşarak Cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazanmasının ardından İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, sosyal medya hesabından imza kampanyasına destek verenlere teşekkür açıklaması yaptı.
‘Ülkemizin geleceği gençlerimizin elinde’
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Kastamonu Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.
‘Hep beraber kazanacağız’
Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, yazılı bir basın açıklaması yayınladı.
"Yine haklı çıktı"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programındaki, "3 Mart'ta görüşürüz" sözleri iki yıllık aradan sonra yeniden gündeme geldi. Kastamonu İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da Genel Başkan İnce'nin "Kılıçdaroğlu masaya adaylığını kabul ettiremez, ettirirse Akşener ayrılır" sözünün yazılı olduğu bir paylaşımı, sosyal medya hesabından; "Her zaman olduğu gibi yine haklı çıktı" yorumuyla paylaştı.
Memleket Partisi'nden 2 ilçe başkanlığına atama
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, Çatalzeytin ve Taşköprü İlçe Başkanlıklarına atama yapıldığını açıkladı. İl Başkanı Başesgioğlu, Taşköprü İlçe Başkanlığı'na Sinan Alabaş'ın, Çatalzeytin İlçe Başkanlığına ise Taner Görecek'in atandığını söyledi.
"İddialar bir an önce yetkililerce değerlendirilmeli"
Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel afeti sonrasında yapılan TOKİ binaları, kura sistemi ile hak sahiplerine verilmeye devam ediyor. Yapılan kuralarda vatandaşlara çıkan evlerin standartlarının, selde yıkılan evlerinin standartlarını karşılamadığı iddiaları gündeme geldi. Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu da söz konusu iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Başesgioğlu açıklamasında, bu iddiaların yetkililer tarafından değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.